374722
Książka
W koszyku
Joanna Kaszuba, Kamil Bukowski, Karolina Pycia, Jakość i wartość odżywcza makaronów o zwiększonej zawartości białka ; Katarzyna Rolf, Tomasz Cebulak, Analiza rynku i spożycie suplementów diety zawierających witaminę D ; Katarzyna Szajnar, Agata Znamirowska-Piotrowska, Małgorzata Pawlos, Magdalena Kowalczyk, Zagrożenia mikrobiologiczne i kryteria bezpieczeństwa żywności ; Tomasz Cebulak, Katarzyna Rolf, Substancje biologicznie aktywne w fotoprofilaktyce ochrony skóry ; Małgorzata Prejsnar-Skrupska, Grażyna Gajdek, Wpływ diety na funkcje poznawcze w aspekcie choroby Alzheimera ; Ewelina Zastawna, Michał Miłek, Małgorzata Dżugan, Ocena stabilności miodów wzbogaconych dodatkiem syropów owocowych ; Alicja Strzałka, Małgorzata Dżugan, Wykorzystanie pomarańczy i goździków do wzbogacenia miodu rzepakowego ; Magdalena Kowalczyk, Agata Znamirowska-Piotrowska, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Dorota Kalicka, Prozdrowotne właściwości jogurtów z koziego mleka z dodatkiem inuliny ; Małgorzata Pawlos, Agata Znamirowska-Piotrowska, Magdalena Kowalczyk, Katarzyna Szajnar, Kamil Szopa, Ocena wartości mikrobiologicznej koziego mleka z dodatkiem owocu pitai ; Agata Znamirowska-Piotrowska, Oksana Petrusha, Magdalena Kowalczyk, Małgorzata Pawlos, Katarzyna Szajnar, Ocena właściwości lodów mlecznych z dodatkiem błonników owocowych.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-110702/cz.6 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie, wykazy aktów prawnych i norm przy pracach.
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej