369113
Książka
W koszyku
Jan Buczek, Marta Jańczak-Pieniążek, Gospodarowanie glebową materią ograniczoną w rolnictwie ; Oskar Basara, Natalia Matłok, Wojciech Litwińczuk, Józef Gorzelany, Opracowanie metody inicjacji i stabilizacji kultur tkankowych "Lonicera caerulea L. var. emphyllocalyx" w oparciu o doniesienia naukowe ; Justyna Belcar, Józef Gorzelany, Wpływ dodatku substancji słodzącej na jakość i parametry tekstury muffin bezglutenowych ; Justyna Belcar, Wiesław Kosiorowski, Józef Gorzelany, Opracowanie nowego produktu na przykładzie mieszanek musli ; Janusz Kawa, Emilia Wieczorek, Wpływ surowców pochodzenia zwierzęcego na funkcjonowanie organizmu człowieka w XIX wieku ; Jadwiga Topczewska, Jadwiga Lechowska, Wanda Krupa, Organizacja systemu produkcji w sektorze spożywczym dla ograniczenia strat i marnowania żywności ; Aleksander Marszałek, Jadwiga Topczewska, Jadwiga Łechowska, Bezpieczeństwo pracy w sektorze rolno-spożywczym ; Piotr Kuźniar, Patrycja Piątek, Józef Gorzelny, Natalia Matłok, Miłosz Zardzewiały, Wybrane aspekty zarządzania transportem w przedsiębiorstwach przetwórstwa rolno-spożywczego w województwie podkarpackim ; Grażyna Gajdka, Bartosz Fedejko, Piotr Molenda, Uwarunkowania rozwoju fotowoltaiki w Polsce i wybranych krajach europejskich - analiza porównawcza ; Grażyna Gajdek, Bartłomiej Wajda, Katarzyna Prejsnar, OZE w budownictwie mieszkaniowym.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-110702/cz.3 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Dotyczy m.in. województwa podkarpackiego.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografie, netografie przy pracach.
Uwaga dotycząca finansowania
Finansowanie: Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego (Polska)
Uwaga dotycząca języka
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej