369744
Brak okładki
Książka
W koszyku
1. Zakres, rozwój i znaczenie chemii żywności ; 2. Budowa i skład chemiczny żywności ; 3. Woda jako składnik żywności ; 4. Składniki mineralne ; 5. Dodatki do żywności ; 6. Barwniki ; 7. Substancje zapachowe ; 8. Polifenole, glukozynolany i inne związki prozdrowotne i antyżywieniowe.
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności, wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej