367755
Książka
W koszyku
Związki chemiczne produktów spożywczych ; Dodatki do produktów spożywczych ; Przemiany w produktach spożywczych ; Zboża ; Produkty zbożowe ; Pieczywo ; Owoce ; Warzywa ; Produkty owocowe i warzywne ; Cukier ; Miód ; Produkty cukiernicze ; Czekolada ; Wyroby przemysłu fermentacyjnego ; Mięso i produkty mięsne ; Ryby i produkty rybne ; Mleko i produkty mleczne ; Jaja i produkty jajczarskie ; Tłuszcze jadalne ; Kawa ; Herbata.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-102329 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej