Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Główna (Sokoła 13)
(1)
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Bal Antoni (mleczarstwo)
(1)
Bal Antoni (mleczarstwo). Wyrób i wady masła (pol.)
(1)
Balawejder Maciej
(1)
Droba Bogusław
(1)
Droba Maria (1948- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1930 - 1939
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(1)
Temat
Mleczarstwo
(2)
Aminokwasy
(1)
Bakterie
(1)
Białka
(1)
Biochemia
(1)
Cholesterol
(1)
Drobnoustroje
(1)
Enzymy
(1)
Fitosterole
(1)
Kwasy żółciowe
(1)
Lecytyny
(1)
Liście
(1)
Masło
(1)
Mikrobiologia
(1)
Mięśnie
(1)
Nasiona
(1)
RNA
(1)
Witaminy
(1)
Węglowodany
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Ćwiczenia i zadania dla szkół wyższych
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. AD-47875 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej