Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(2)
Autor
Witaszek-Samborska Małgorzata
(2)
Gruchmanowa Monika (1922-2001)
(1)
Żak-Święcicka Małgorzata
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Język polski
(2)
Kucharstwo
(1)
Poznań (woj. wielkopolskie)
(1)
Gatunek
Słowniki polskie
(1)
Słowniki terminologiczne
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Filologia Polska / Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu ISSN 0554-8179 ; nr 90)
Bibliogr. Streszcz. ang.
I. Zagadnienia wstępne II. Kategorie semantyczne nazw pożywienia III.Struktura formalno-genetyczna nazw pożywienia IV. Mechanizmy nominacji w kulinarnych zestawieniach i kolokacjach V. Zakończenie - leksyka kulinarna w polszczyźnie po
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-87672 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-63285 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej