Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Poradniki i przewodniki
(2)
Dostępność
dostępne
(4)
Placówka
Wypożyczalnia Główna dla dor. i mł. od 15 r. ż. (Dąbrowskiego 33a)
(1)
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Filia 13 (Iwonicka 38)
(1)
Filia 16 (Gromskiego 10c)
(1)
Autor
Kozłowski Tomasz (tłumacz)
(4)
Frank Renate
(2)
Beck Angela
(1)
Ehrmantraut Andreas
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(3)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Kucharstwo
(2)
Miód
(2)
Drewno
(1)
Królik miniaturowy
(1)
Podłoga
(1)
Podłoga drewniana
(1)
Roboty podłogowe
(1)
Gatunek
Poradnik
(2)
Poradniki
(2)
Przepisy kulinarne
(2)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
4 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
(Zwierzęta Domowe)
Tyt. oryg.: "Mein Tier - Zwergkaninchen" 2013.
Indeks.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.13dz-63 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-93126 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Miód : odżywia, leczy, pielęgnuje / Renate Frank ; [tłumaczenie Tomasz Kozłowski]. - Wydanie 3. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2019. - 116 stron : ilustracje kolorowe, fotografie ; 21 cm.
Tytuł oryginału: "Honig : köstlich und gesund" 2005.
Na okładce: wydanie trzecie, na stronie redakcyjnej: wydanie drugie.
Znaczenie miodu - od starożytności do czasów współczesnych ; Miód produktem naturalnym ; Substancje ważne z punktu widzenia fizjologii żywienia ; Miód dobry w każdym wieku ; Miód jako wypróbowany domowy artykuł spożywczy ; Wykorzystanie miodu w kuchni.
Tę książkę polecamy nie tylko pszczelarzom, ale także tym wszystkim, którzy chcą wiedzieć więcej na temat miodu i jego właściwości zdrowotnych. Miód – któż nie lubi tego przysmaku? Każdy wie, że jest on produktem niezwykle wartościowym, stosowanym w kuchni i kosmetyce. Wszystko, co chcesz wiedzieć o miodzie, zajdziesz w tej książce. Są tu informacje na temat powstawania miodu, jego składu, wartości odżywczych i pielęgnacyjnych oraz zalet zdrowotnych, a także prawidłowego przechowywania i możliwości spożycia. Książka zawiera również przepisy na potrawy z dodatkiem miodu: dania główne, ciasta, desery, napoje dla dorosłych oraz dla dzieci. W książce omówiono m.in. zagadnienia: jak powstaje miód, składniki miodu i ich znaczenie dla przemiany materii człowieka, wszystko o zastosowaniu miodu w zdrowym żywieniu oraz profilaktyczne i terapeutyczne znaczenie miodu. [www.azymut.pl, 2021]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-636/638 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Książka
W koszyku
Miód : odżywia, leczy, pielęgnuje / Renate Frank ; [tłumaczenie Tomasz Kozłowski]. - Wydanie 2. - Warszawa : Wydawnictwo RM, copyright 2019. - 116 stron : ilustracje kolorowe, fotografie ; 21 cm.
Tytuł oryginału: "Honig : köstlich und gesund" 2005.
Na okładce: wydanie trzecie, na stronie redakcyjnej: wydanie drugie.
Znaczenie miodu - od starożytności do czasów współczesnych ; Miód produktem naturalnym ; Substancje ważne z punktu widzenia fizjologii żywienia ; Miód dobry w każdym wieku ; Miód jako wypróbowany domowy artykuł spożywczy ; Wykorzystanie miodu w kuchni.
Tę książkę polecamy nie tylko pszczelarzom, ale także tym wszystkim, którzy chcą wiedzieć więcej na temat miodu i jego właściwości zdrowotnych. Miód – któż nie lubi tego przysmaku? Każdy wie, że jest on produktem niezwykle wartościowym, stosowanym w kuchni i kosmetyce. Wszystko, co chcesz wiedzieć o miodzie, zajdziesz w tej książce. Są tu informacje na temat powstawania miodu, jego składu, wartości odżywczych i pielęgnacyjnych oraz zalet zdrowotnych, a także prawidłowego przechowywania i możliwości spożycia. Książka zawiera również przepisy na potrawy z dodatkiem miodu: dania główne, ciasta, desery, napoje dla dorosłych oraz dla dzieci. W książce omówiono m.in. zagadnienia: jak powstaje miód, składniki miodu i ich znaczenie dla przemiany materii człowieka, wszystko o zastosowaniu miodu w zdrowym żywieniu oraz profilaktyczne i terapeutyczne znaczenie miodu. [www.azymut.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.16-64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej