378391
Book
In basket
1. Wprowadzenie do łańcucha dostaw żywności ; CZ. I. PRODUKCJA ŻYWNOŚCI: 2. Produkcja żywności ; 3. Przetwórstwo żywności ; CZ. II WYZWANIA OPERACYJNE: 4. Handel spożywczy ; 5. Logistyka żywności ; 6. Najważniejsze wyzwania w międzynarodowych łańcuchach dostaw żywności ; 7. Współdziałanie i relacje ; 8. Pozyskiwanie i zakup żywności ; 9. Zarządzanie ryzykiem ; CZ. III. ZRÓWNOWAŻONY ROZWÓJ I PRZYSZŁE WYZWANIA: 11. Regulacje dotyczące bezpieczeństwa i jakości żywności ; 12. Innowacje w branży spożywczej ; 13. Wyzwania związane ze zrównoważonym rozwojem łańcuchów dostaw żywności ; 14. Rola sektora spożywczego w ożywieniu gospodarczym ; 15. Bezpieczeństwo żywnościowe i przyszłe wyzwania.
Notes:
Tytuł oryginału.: Food supply chain management and logistics : from farm to fork, 2015
General note
Tytuł oryginału.: "Food supply chain management and logistics : from farm to fork", 2015
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach [227-230]. Indeks.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again