369113
Książka
W koszyku
1. Rolnictwo ekologiczne: 1.1. Porównanie rolnictwa ekologicznego z konwencjonalnym, 1.2. Rolnictwo ekologiczne w Europie, 1.3. Rolnictwo ekologiczne w Polsce, 1.4. Rolnictwo ekologiczne w województwie podkarpackim, 1.5. Jakość zdrowotna produktów ekologicznych ; 2. Cel badań ; 3. Metodyka badań ; 4. Wyniki analityczne i opis gatunków poszczególnych grup owoców i warzyw: 4.1. Jabłoń, 4.2 Grusza, 4.3. Wiśnia, 4.4. Porzeczka czarna, 4.5. Porzeczka czerwona, 4.6. Pomidor, 4.7. Ogórek, 4.8. Fasola szparagowa, 4.9. Brokuł, 4.10. Kalafior.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-103730 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 218-[226].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej