367001
Książka
W koszyku
Wpływ rodzaju zastosowanych kultur starterowych bakterii mezofilnych i probiotycznych na jakość mleka ukwaszonego ; Ocena jakości i przydatności przetwórczej ekologicznego mleka koziego z regionu Podkarpacia ; Właściwości organoleptyczne napojów serwatkowych o smaku kawowym, cytrynowym, malinowym i mango-marakuja ; Ocena jakości mięsa różnych gatunków drobiu zakupionego w sieci detalicznej ; Charakterystyka wybranych roślin z rodzaju Allium oraz ich przetworów pod kątem występowania związków polifenolowych ; Wybrane parametry jakościowe ziarna siewnego pszenicy jarej w 2012 roku na Podkarpaciu ; Określenie wartości biologicznej naparów wysokogatunkowych herbat liściastych czarnych i zielonych ; Zdrowotność maliny (Rubus idaeus L.) odmiany Polana w gospodarstwie ekologicznym i konwencjonalnym ; Jakość prozdrowotna miodów produkowanych na Podkarpaciu ; Neobhìdnì zmìni u zmìstì predmeta bezpeki žittâ po vìdnošennû do socìal'no-polìtičnoï situacìï v Ukraïnì.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-103613 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Dot. m.in. Podkarpacia.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr., netogr. przy art.
Uwaga dotycząca języka
Tekst częśc. ros.
Streszcz. ang. przy art.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej