375085
Book
In basket
Przyzwyczailiśmy się do myślenia, że tłuszcz nam szkodzi – powoduje tycie, podnosi ryzyko chorób układu krążenia, cukrzycy, nowotworów. Jednak bez tłuszczu nasz organizm nie byłby w stanie funkcjonować, a niemowlęta i dzieci nie mogłyby rozwijać się prawidłowo. Wszystko zależy więc od tego, jaki tłuszcz znajduje się w twojej diecie – czy ten, od którego tyjemy i chorujemy, czy też ten, który jest potrzebny naszemu organizmowi. Autor niniejszej książki w szczegółowy sposób opisuje właściwości różnych tłuszczów i ich znaczenie dla naszego zdrowia. [Fundacja Źródła Życia, 2015].
Availability:
There are copies available to loan: sygn. A-103280 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Dietary fats and cholesterol, 1996
General note
Tyt. oryg.: "Dietary fats and cholesterol" 1996.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again