367100
Książka
W koszyku
Przyzwyczailiśmy się do myślenia, że tłuszcz nam szkodzi – powoduje tycie, podnosi ryzyko chorób układu krążenia, cukrzycy, nowotworów. Jednak bez tłuszczu nasz organizm nie byłby w stanie funkcjonować, a niemowlęta i dzieci nie mogłyby rozwijać się prawidłowo. Wszystko zależy więc od tego, jaki tłuszcz znajduje się w twojej diecie – czy ten, od którego tyjemy i chorujemy, czy też ten, który jest potrzebny naszemu organizmowi. Autor niniejszej książki w szczegółowy sposób opisuje właściwości różnych tłuszczów i ich znaczenie dla naszego zdrowia. [Fundacja Źródła Życia, 2015].
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-103280 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Dietary fats and cholesterol, 1996
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: "Dietary fats and cholesterol" 1996.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej