367132
Książka
W koszyku
Stworzenie światów jedzenia ; Genetyka i geografia ; Las, gospodarstwo rolne, fabryka ; Myślistwo, pasterstwo, rybołówstwo ; Konserwowanie i przetwarzanie ; Handel ; Gotowanie, klasa i konsumpcja ; Kuchnia narodowa, regionalna i globalna ; Jeść dobrze, jeść byle jak ; Głodujacy ; Róg obfitości czy puszka Pandory?
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-103547 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: How food made history, 2012
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: "How food made history" 2012.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej