367868
Książka
W koszyku
I. Wstęp ; II. Słowniczek ; III. Specyfika produktów pszczelich i zagrożenia przy ich produkcji ; IV. Przepisy prawa mające zastosowanie so zakresu przewodnika ; V. Rodzje/formy działalności związanej z wprowadzeniem do obrotu produktów pszczelich ; VI. Miód jako produkt podstawowy, dystrybucja a system HACCP ; VII. Wskazówki do zorganizowania pomieszczeń "żywnościowych" ; VIII. Wyposażenie pomieszczeń oraz sprzęt pszczelarski ; IX. Procedury postępowania w prcesach produkcyjnych ; X. Utrzymanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętu ; XI. Transport ; XII. Woda i ścieki ; XIII. Zdrowie i higiena pszczelarza ; XIV. Postępowanie z odpadami i ubocznymi produktami pochodzenia zwierzęcego ; XV. Zabezpieczenie przed szkodnikami i zwierzętami domowymi ; XVI. Szkolenia ; XVII. Dokumentacja ; XVIII. Etykietowanie produktów ; XIX. Przykładowe rozwiązania praktyczne.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-113763 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej