378561
Book
In basket
Właściwości sensoryczne niskolaktozowanego napoju o podwyższonej zawartości białka z retentatu serwatkowego ; Właściwości jogurtu z dodatkiem mieszanki błonników (jabłkowego, nasion lnu i babki jajowatej) ; Właściwości ekologicznych twarożków kozich z przyprawami ziołowymi ; Porównanie właściwości fizycznych i chemicznych produktów roślinnych poddanych obróbce "Sous Vide" w stosunku do tradycyjnych metod obróbki termicznej ; Czerwonka bakteryjna (dyzenteria) jako znane aktualne zagrożenie dla zdrowia publicznego ; Ocena jakości jednodniowych soków marchwiowych z dodatkami ; Przetwory z owoców kaliny koralowej (Viburnum opulus L.) jako przykład żywności funkcjonalnej ; Zmiany przechowalnicze substancji bioaktywnych w oleju z nasion czerwonej papryki ; Wysokosprawny chromatografia cieczowa (HPLC) jako nowoczesna metoda wykrywania zafałszowań żywności.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. A-109220 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografie, netografie przy pracach.
Language note
Streszczenia w języku angielskim przy pracach.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again