367100
Książka
W koszyku
1. Wprowadzenie do łańcucha dostaw żywności ; CZ. I. PRODUKCJA ŻYWNOŚCI: 2. Produkcja żywności ; 3. Przetwórstwo żywności ; CZ. II WYZWANIA OPERACYJNE: 4. Handel spożywczy ; 5. Logistyka żywności ; 6. Najważniejsze wyzwania w międzynarodowych łańcuchach dostaw żywności ; 7. Współdziałanie i relacje ; 8. Pozyskiwanie i zakup żywności ; 9. Zarządzanie ryzykiem ; CZ. III. ZRÓWNOWAŻONY ROZWÓJ I PRZYSZŁE WYZWANIA: 11. Regulacje dotyczące bezpieczeństwa i jakości żywności ; 12. Innowacje w branży spożywczej ; 13. Wyzwania związane ze zrównoważonym rozwojem łańcuchów dostaw żywności ; 14. Rola sektora spożywczego w ożywieniu gospodarczym ; 15. Bezpieczeństwo żywnościowe i przyszłe wyzwania.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-338 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-105731 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału.: Food supply chain management and logistics : from farm to fork, 2015
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "Food supply chain management and logistics : from farm to fork", 2015
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronach [227-230]. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej