369569
Książka
W koszyku
1. Sacharydy w żywności - budowa i przekształcenia; 2. Właściwości funkcjonalne sacharydów; 3. Lipidy; 4. Charakterystyka ogólna tłuszczów jadalnych; 5. Białka - budowa i właściwości; 6. Charakterystyka białek głównych surowców żywnościowych; 7. Metody oznaczania i badania białek w żywności; 8. Niebiałkowe związki azotowe.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-663/664 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Całość pod red. Zdzisława E. Sikorskiego.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej