378492
Book
In basket
1. Wprowadzenie: enzymy w przemyśle spożywczym ; 2. GMO a inżynieria białek ; 3. Wytwarzanie enzymów przemysłowych ; 4. Asparaginaza - enzym redukujący zawartość akryloamidu w produktach spożywczych ; 5. Zastosowanie enzymów w produkcji wyrobów mleczarskich ; 6. Enzymy w piekarnictwie ; 7. Enzymy w produkcji żywności innej niż pieczywo, opartej na pszenicy ; 8. Warzenie piwa z udziałem enzymów ; 9. Wykorzystanie enzymów w produkcji alkoholi spożywczych oraz win ; 10 enzymy w przetwórstwie ryb ; 11. Wykorzystanie enzymów w przetwórstwie owoców ; 12. Enzymy w przetwórstwie mięsnym ; 13. Wykorzystanie enzymów w modyfikowaniu białek ; 14. Enzymy stosowane w przetwórstwie skrobi ; 15. Wykorzystanie lipaz w produkcji składników żywności.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. A-104304 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Enzymes in food technology
General note
Tyt. oryg.: "Enzymes in food technology".
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again