378479
Book
In basket
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. - Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, copyright 2016. - 415 stron : ilustracje, rysunki, wykresy ; 24 cm.
1. Żywność w systemie bezpieczeństwa państwowego ; 2. Bezpieczeństwo żywności w ujęciu systemowym ; 3. Stan bezpieczeństwa żywności na świecie (1828-2015). Teoria "drugiej fali" ; 4. Bezpieczeństwo i jakość żywności w Polsce ; 5. Systemy bezpieczeństwa żywności na świecie ; 6. Inicjatywy w zakresie bezpieczeństwa żywnościowego i żywności na świecie ; 7. Co dalej z bezpieczeństwem żywności.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. WG-663/664 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. A-104042 (1 egz.)
Notes:
General note
Słownik angielsko-polski terminów używanych w pracy na stronach [306]-309.
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach [310]-328.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again