369309
Książka
W koszyku
Towaroznawstwo produktów spożywczych : praca zbiorowa / red. Aleksander Lempka. - Wyd. 2. - Warszawa : Państwowe Wydaw. Ekonomiczne, 1975. - 1186, [2] s. : rys., tab., wykr. ; 25 cm.
I. Związki chemiczne produktów spożywczych. II. Przemiany chemiczne i biochemiczne i bioche-
miczne w produktach spożywczych. III. Metodyka badań produktów spożywczych. IV. Zboża i produkty zbożowe. V. Owoce i warzywa oraz produkty owocowe i
warzywa. VI. Cukier, skrobia i produkty hydrolizy skrobi,
miód. VII. Produkty cukiernicze. VIII.Wyroby przemysłu fermentacyjnego. IX. Mięso i produkty mięsne. X. Ryby i produkty rybne. XI. Mleko i produkty mleczne. XII. Jajka i produkty jajczarskie. XIII.Tłuszcze jadalne. XIV. Używki i przyprawy. XV. Koncentraty spożywcze.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-41009 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Indeks
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej