366984
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy przechowalnictwa żywności / Adolf Horubała. - Warszawa : Państwowe Wydaw. Naukowe, 1975. - 416, [3] s. : rys., tab., wykr. ; 21 cm.
- Wpływ mikroorganizmów na trwałość żywności - Wpływ procesów biochemicznych na jakość żywności - Niektóre procesy biologiczne i biochemiczne
zachodzące w żywności podczas przechowywania - Wpływ procesów chemicznych na jakość żywności - Procesy fizykomechaniczne i fizykochemiczne
zachodzące w żywności - Przechowywanie produktów nieutrwalonych pochodzenia
roślinnego - Przechowywanie produktów nieutrwalonych pochodzenia
zwierzęcego - Przechowywanie produktów przetworzonych i utrwalo-
nych
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-42062 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej