Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(2)
Autor
Bilewicz-Pawińska Teresa (1932- )
(1)
Szczygieł Aleksander
(1)
Villee Claude Alvin
(1)
Rok wydania
1970 - 1979
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Odżywianie
(2)
Przemiana materii
(2)
Trawienie
(2)
Bakterie
(1)
Bezkręgowce
(1)
Białka
(1)
Biologia
(1)
Dziedziczność
(1)
Ekologia
(1)
Ewolucja
(1)
Fizjologia
(1)
Fosfor
(1)
Genetyka
(1)
Glony
(1)
Gruczoły dokrewne
(1)
Grzyby
(1)
Homeostaza fizjologiczna
(1)
Hormony
(1)
Kalorymetria
(1)
Komórka (biol.)
(1)
Krew
(1)
Krążenie krwi
(1)
Lipidy
(1)
Mięśnie
(1)
Nerwy
(1)
Ochrona przyrody
(1)
Oddychanie
(1)
Pochodzenie człowieka
(1)
Rozmnażanie roślin
(1)
Rozród
(1)
Rośliny
(1)
Strunowce
(1)
Tkanki
(1)
Układ nerwowy
(1)
Wapń
(1)
Wirusy
(1)
Witaminy
(1)
Węglowodany
(1)
Zachowanie
(1)
Zmysły
(1)
Zwierzęta
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręcznik akademicki
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Podstawy fizjologii żywienia / Aleksander Szczygieł. - Wyd. 2. - Warszawa : Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1975. - 576 s. : rys., tab., wykr. ; 25 cm.
Bibliogr. Indeks W metryce mylnie: Wyd. 1
I. Kalorymetria II. Białka III.Tłuszczowce (Lipidy) IV. Węglowodany, cukrowce, sacharydy V. Składniki mineralne VI. Witaminy VII.Normy żywienia i wyżywienia
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-41836 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej