Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Strzeżek Anna (1983- )
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kawiarnie i cukiernie
(1)
Restauracje
(1)
Temat: czas
1939-
(1)
Temat: miejsce
Warszawa
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 227-[232].
Gastronomia warszawska w dwudziestoleciu międzywojennym ; Rozwój społecznej gastronomii w latach 1939-1944 ; "Warszawa i warszawka". Klienci stołecznych zakładów gastronomicznych ; Od pokrzepienia serc do konspiracji. Funkcje społecznych lokali gastronomicznych w codziennej egzystencji warszawiaków ; "Okupacyjne menu" oraz sposoby zaopatrzenia społecznych lokali gastronomicznych w prodykty żywnościowe ; "Kawiarnia bez kelnera ani rusz". Obsługa w lokalach gastronomicznych okupowanej Warszawy ; Warszawskie lokale gastronomiczne w ocenie społeczeństw.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-98436 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej