Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Główna (Sokoła 13)
(1)
Autor
Krauze Stanisław
(1)
Rok wydania
1940 - 1949
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Barwniki spożywcze
(1)
Kosmetyki
(1)
Mięso
(1)
Mleczarstwo
(1)
Mleko
(1)
Mąka
(1)
Opakowania
(1)
Piekarstwo
(1)
Ryby
(1)
Substancje dodatkowe do żywności
(1)
Tłuszcze
(1)
Zboże
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. Dzieło współopr.: T. 1-2 Indeks
- Mleko - Przetwory mleczne - Tłuszcze i oleje - Mięso - Zboże - Mąka - Piekarstwo - Surogaty - Środki konserwujące - Barwienie artykułów żywności i przedmiotów użytku - Sztuczne środki słodzące - Środki kosmetyczne - Naczynia
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. A-34215 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej