Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Kosewska Lidia
(1)
Rok wydania
1980 - 1989
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Drożdże
(1)
Konserwy mięsne
(1)
Mikrobiologia przemysłowa
(1)
Mięso
(1)
Mleko
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Tłuszcze
(1)
Woda
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ogólne zasady pracy w laboratorium mikrobiologicznym Materiały wykorzystane w opracowaniu podręcznika I. Mycie i przygotowanie szkła do badań mikrobio-
logicznych II. Metody analizy mikrobiologicznej III. Przygotowanie barwników, płynów do rozcieńczeń i
podłoży hodowlanych IV. Oznaczanie stopnia zakażenia powietrza V. Analiza mikrobiologiczna wody VI. Analiza kostki drożdżowej i drożdży suszonych VII. Badanie mikroflory mleka i produktów mleczarskich VIII.Badanie tłuszczów jadalnych IX. Mikrobiologiczne badanie mięsa i wędlin X. Badanie surowców wchodzących w skład konserw
mięsnych, rybnych, owocowych i warzywnych XI. Badanie konserw sterylizowanych i pasteryzowa-
nych XII. Mikrobiologia wyrobów cukierniczych XIII.Oznaczanie stopnia zakażenia opakowań XIV. Przepisy laboratoryjne
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-89971 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej