Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Jastrzębski Witold
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół zawodowych
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych / Witold Jastrzębski. - Wyd. 5 uzup. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1995. - 238, [2] s. : il., fot., rys. ; 19 x 21 cm.
Bibliogr. s. [240].
Materiały konstrukcyjne urządzeń gastronomicznych ; Opakowania żywności ; Podstawowe zasady rysunku technicznego ; Napędy maszyn gastronomicznych, instalacje elektryczne, wentylacje ; Maszyny i urządzenia do obróbki mechanicznej surowców i produktów żywnościowych ; Aparatura grzejna ; Urządzenia chłodnicze ; Maszyny i urządzenia do mycia naczyń ; Urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów ; Transport wewnętrzny w zakładach gastronomicznych ; Podstawy projektowania technologicznego zakładów żywienia zbiorowego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-99250 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej