Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Filia 15 (Lwowska 60)
(1)
Autor
Radziszowski Jerzy
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Cukrzyca typu II
(1)
Potrawy dietetyczne
(1)
Zdrowe odżywianie
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Sposoby oznaczania prawidłowej masy ciała, nadwagi i otyłości ; Typy otyłości ; Leczenie dietą w cukrzycy ; Podstawowe składniki pokarmowe ; Sztuczne środki słodzące ; Przyprawy ; Alkohol a cukrzyca ; Sposoby obliczania dobowego zapotrzebowanie na kalorie ; Przyrządzanie posiłków ; Przykłady jadłospisów ; Tabele wymienników.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.15-61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej