Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Augustyńska-Prejsnar Anna
(1)
Ormian Małgorzata
(1)
Sokołowicz Zofia
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Drób
(1)
Jajczarstwo
(1)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 72-73, 125-127.
Podstawy produkcji jaj spożywczych ; Klasyfikacja i znakowanie jaj ; Jaja w skorupkach ; Jaja gotowane na twardo ; Marynowanie jaj ; Ocena treści jaj ; Mrożone półprzetwory z jaj ; Proszek z jaj ; PIŚMIENNICTWO: Podstawy produkcji kurcząt rzeźnych ; Technologia produkcji tuszek drobiowych ; Tuszki drobiowe ; Wpływ obróbki termicznej na cechy sensoryczne mięsa drobiowego ; Przetwory drobiowe ; Drobiowe wyroby garmażeryjne.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-101490 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej