Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Dostępność
dostępne
(7)
Placówka
Wypożyczalnia Główna dla dor. i mł. od 15 r. ż. (Dąbrowskiego 33a)
(1)
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(2)
Filia 6 (Podwisłocze 6)
(2)
Filia 15 (Lwowska 60)
(1)
Filia 16 (Gromskiego 10c)
(1)
Autor
Ochnio-Brudzyńska Anna
(6)
Schueneman Martha
(2)
Basche Arnim
(1)
Brudzyński Andrzej
(1)
Camarra Caroline
(1)
Collombet François
(1)
Depardieu Gerard (1948- )
(1)
Döbbelin Hans Joachim
(1)
Hooper Anne
(1)
Kissel Renate
(1)
Paireault Jean-Paul
(1)
Paul-Prössler Ute
(1)
Perring Michael
(1)
Polleau Dominique
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
2000 - 2009
(4)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Temat
Odżywianie
(2)
Żywność
(2)
Dziczyzna
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Sery
(1)
Wino
(1)
Zwierzęta łowne
(1)
Łowiectwo
(1)
Gatunek
Tablice i wzory
(2)
Wydawnictwa popularne
(2)
Encyklopedie
(1)
6 wyników Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Indeks.
1.Mięso i dziczyzna 2.Ryby,owoce morza i drób 3.Produkty mleczarskie i jajka 4.Tłuszcze i oleje 5.Orzechy, ziarna i strączkowe 5.Produkty skrobiowe 6.Owoce i warzywa 7.Fast food i napoje.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6-Czyt.61 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Indeks
1. Wprowadzenie; 2. Jak posługiwać się tą książką; 3. Mięso i dziczyzna; 4. Ryby, owoce morza i drób; 5. Produkty mleczarskie i jajka; 6. Tłuszcze i oleje; 7. Orzechy, ziarna i strączkowe; 8. Produkty skrobiowe; 9. Owoce i warzywa; 10. Fast food i napoje
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-613 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.15-61 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
(Porady dla Smakoszy.)
Bibliogr. s. 186. Indeksy.
Książka nagrodzona w ramach VII Targów Książki Kulinarnej Wrocław, 3-5.XII.2004 Prawdziwy smakosz potrafi długie chwile delektować się porcją dojrzałego sera, zwłaszcza gdy towarzyszyć mu będzie kieliszek dobrego wina. Ta książka będzie służyć pomocą przy zakupie serów i zdobywaniu nowych kulinarnych doświadczeń. W książce omówiono najważniejsze gatunki i rodzaje serów, a także sposoby ich wytwarzania, z podziałem na poszczególne kraje. Podano 47 przepisów z całego świata na potrawy z serów. Kolorowe ilustracje zachęcają do przygotowania regionalnych dań. Znakomity przewodnik po świecie serów. [Arkady, 2004]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6-Czyt.64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.16-64 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Bibliogr. s. 172. Indeksy.
Pochwała myślistwa ; Historia myślistwa ; Jaśnie Pan Jeleń i spółka ; Dzikie ptactwo ; Postępowanie z ubitą zwierzyną ; Praktyka kulinarna ; Przepisy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. AF-94363 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-Inf.-66 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej