Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(4)
Forma i typ
Książki
(4)
Publikacje naukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(4)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna dla dor. i mł. od 15 r. ż. (Dąbrowskiego 33a)
(4)
Filia 15 (Lwowska 60)
(1)
Autor
Gajewska Małgorzata
(3)
Budnik-Szymoniuk Maria
(1)
Cebulski Włodzimierz (1954- )
(1)
Gajewska Danuta
(1)
Górecka Alina
(1)
Kamocki Zbigniew (1959- )
(1)
Kimber-Dziwisz Lilia
(1)
Korta Teresa
(1)
Kupiec Monika
(1)
Kłęk Stanisław
(1)
Lange Ewa
(1)
Lembas-Sznabel Mariola
(1)
Paluszkiewicz Piotr
(1)
Sumlet Magdalena
(1)
Szczepanek Kinga
(1)
Szczygieł Bruno (1928- )
(1)
Słodkowski Maciej (1961- )
(1)
Łyszkowska Małgorzata
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1990 - 1999
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Odbiorca
Lekarze
(1)
Temat
Muzyka
(3)
Barok
(1)
Leczenie żywieniowe
(1)
Renesans
(1)
Żywienie dojelitowe
(1)
Żywienie pozajelitowe
(1)
Temat: czas
1401-
(2)
1501-
(2)
1601-
(2)
1001-
(1)
1101-
(1)
1201-
(1)
1301-
(1)
1701-
(1)
401-
(1)
501-
(1)
601-
(1)
701-
(1)
801-
(1)
901-
(1)
Gatunek
Podręczniki dla szkół muzycznych
(3)
Opracowanie
(1)
Dziedzina i ujęcie
Medycyna i zdrowie
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-78.03(091) (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-78.03(091) (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-78.03(091) (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Książka
W koszyku
Bibliografia na stronach 107-[110].
I. Cele powstania Standardów ; II. Definicje i określenia ; III. Wytyczne Rady Europy ; IV. Ocena stanu odżywienia ; V. Ocena zapotrzebowania na składniki odżywcze ; VI. Zespół Leczenia Żywieniowego ; VII. Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w szpitalu ; VIII. Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w opiece długoterminowej ; IX. Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w opiece paliatywnej ; X. Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w domu pacjenta ; XI. Leczenie żywieniowe u dzieci ; XII. Leczenie żywieniowe w chirurgii ; XIII. Leczenie żywieniowe w intensywnej terapii ; XIV. Zasady wytwarzania centralnego dostępu żylnego ; XV. Zasady postępowania w dostępem do przewodu pokarmowego ; XVI. Zasady postępowania z obwodowym i centralnym dostępem żylnym ; XVII. Przygotowanie mieszanin do żywienia pozajelitowego ; XVIII. Postępowanie w powikłaniach ; XIX. Podstawy prawne ; XX. Dokumentacja leczenia żywieniowego.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. WG-615.8 (1 egz.)
Biblioteka zamknięta
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.15-61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej