Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Oddział dla Dzieci i Młodzieży (Słowackiego 11)
(1)
Autor
Clark Charles (1938- )
(1)
Clark Maureen
(1)
Grabska-Siwek Barbara
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dieta wysokobiałkowa
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Tytuł oryginału: "The new high protein diet" 2002.
Indeks.
I. NOWA DIETA WYSOKOBIAŁKOWA: 1. Jak nie być na diecie ; 2. Jak działa nowa dieta wysokobiałkowa ; 3. Zasady nowej diety wysokobiałkowej ; 4. Podstawowe zasady skutecznej diety ; 5. Dieta w praktyce. II. PRZEPISY DLA FAZY ODCHUDZANIA: 6. Śniadanie ; 7. Lunch w biegu ; 8. Zupy ; 9. Ryby ; 10. Owoce morza ; 11. Mięso ; 12. Drób ; 13. Jaja ; 14. Dania warzywne ; 15. Sałatki ; 16. Sosy i dressingi. III. PRZEPISY FAZY UTRZYMYWANIA WAGI CIAŁA: 17. Śniadanie ; 18. Lunch ; 19. Obiadokolacja. IV. ZDROWIE I ĆWICZENIA FIZYCZNE: 20. Jedzenie dla zdrowia ; 21. Po co ćwiczyć? 22. Program ćwiczeń izometryczna. Dodatek 1: Zawartość węglowodanów w popularnych przekąskach. Dodatek 2: Zawartość węglowodanów w warzywach. Dodatek 3: Zawartość węglowodanów w napojach alkoholowych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Wyp-64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej