Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(1)
Autor
Barone Caterina
(1)
Bolzoni Luciana
(1)
Błaszczak Agnieszka
(1)
Caruso Giorgia
(1)
Montanari Angela
(1)
Parisi Salvatore (1970- )
(1)
Steinka Izabela
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Opakowania z tworzyw sztucznych
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Tyt. oryg.: "Translation from the English language edition : Food Packaging Hygiene" 2015.
Bibliogr. przy rozdz.
1. Wpływ składu chemicznego opakowań żywności na przydatność technologiczną: kwestia bezpieczeństwa i higieny żywności ; 2. Zanieczyszczenia nieograniczone żywności jako wynik oddziaływania opakowań ; 3. Plastyfikatory wykorzystywane przy produkcji PVC przeznaczonego do żywności: ocena migracji specyficznej ; 4. Ograniczone zanieczyszczenia opakowań - nowe zagrożenia ; 5. Chemiczne i mikrobiologiczne aspekty interakcji żywności i opakowań do żywności ; 6. Powstanie korozji na metalowych opakowaniach do żywności.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. A-104787 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej