Sorting
Source
Katalog centralny
(2)
Form of Work
Książki
(2)
Status
available
(2)
Branch
Czytelnia Główna - wypożyczalnia (Sokoła 13)
(2)
Author
Mokrzycki Leszek
(2)
Allen Judy (1952- )
(1)
Cook Gwen O
(1)
Cook Roy A
(1)
Yale Laura J
(1)
Year
2000 - 2009
(2)
Country
Poland
(2)
Language
Polish
(2)
Subject
Kultura pracy
(1)
Menedżerowie
(1)
Obyczaje towarzyskie
(1)
Przedsiębiorcy
(1)
Zgromadzenia i imprezy masowe
(1)
Genre/Form
Poradniki
(2)
2 results Filter
Book
In basket
Indeks.
1. Pierwsze kroki: wstępny plan i kosztorys; 2. Organizacja i terminy; 3. Lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja; 4. Transport; 5. Przybycie gości; 6. Wymogi lokalowe; 7. Dla kogo to wszystko?; 8. Jedzenie i napoje; 9. Inne zagadnienia; Zakończenie; Aneksy.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. A-93976 (1 egz.)
Book
In basket
(Przewodnik)
Bibliogr. s. [129]-130. Indeks.
I. Zrozumieć zasady etykiety ; II. Tworzenie pozytywnego pierwszego wrażenia ; III. Utrzymywanie relacji biznesowych ; IV. Etykieta komunikacji ; V. Podstawy etykiety biznesowych spotkań przy stole ; VI. Specjalne przyjęcia przy stole ; VII. Udane spotkania ; VIII. Etykieta międzykulturowa.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
There are copies available to loan: sygn. A-92861 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again