364092
Książka
W koszyku
Bogactwo informacji i kuszące fotografie, które tworzą to wyjątkowe kompendium wiedzy cukierniczej, zachęcają do nauki i eksperymentowania w przygotowaniu wspaniałych domowych deserów. Uzupełnieniem książki jest wybór niezwykle smakowitych przepisów na ciasta i tarty, muffinki i ciasteczka, desery na zimno i na bazie owoców, wszystkie absolutnie zniewalające wyglądem i smakiem. [Wydawnictwo Jedność, 2018]
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.4-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.10-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: A scuola di dolci. Attrezzi, tecniche, ricette e preparazipni di base illustrate step by step, 2018
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "A scuola di dolci. Attrezzi, tecniche, ricette e preparazipni di base illustrate step by step" 2018
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej