378374
Book
In basket
Moda na lunchboxy opanowała cały kraj. Każdy, kto dba o swoje zdrowie, zabiera do pracy pudełko wypełnione pysznościami. Jeśli brakuje ci inspiracji, zajrzyj do tej książki. Znajdziesz tutaj nie tylko smaczne przepisy na dania wykonane z sezonowych składników, ale też praktyczne porady: jak tanio i szybko przygotować posiłek do lunchboxu, jak planować całoroczną dietę i robić zakupy z głową, jak nie marnować jedzenia, jakiego pudełka używać do danego posiłku. Malwina Bareła, autorka bloga Filozofia smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteś tym, co jesz, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu. [znak, 2018]
Availability:
There are copies available to loan: sygn. WG-641.5 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. Wyp-64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. F.16-64 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again