373455
Book
In basket
Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To idealne rozwiązanie dla ludzi prowadzących aktywny tryb życia, osób na diecie, ale także dla wszystkich, którzy szukają zdrowego jedzenia. Znakomite również dla dzieci. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni. [Znak, 2018]
Wybrane produkty używane w przepisach ; Przepisy: 1. Propozycje szybkich dań i gotowych przekąsek białkowych, 2. Przepisy podstawowe, 3. Na słodko, 4. Wytrawnie, 5. Z dodatkiem białka w proszku, 6. Koktajle.
Availability:
All copies are currently on loan: sygn. WG-641.5 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce: Bez cukru, bez glutenu, bez problemu.
Bibliography, etc. note
Bibliografia, netografia na stronach 195-[197]. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again