373455
Książka
W koszyku
Julita Bator, która zrewolucjonizowała nawyki żywieniowe Polaków i pokazała, jak jeść bez chemii i nie zbankrutować, teraz powraca z pierwszą książką o potrawach proteinowych. To ponad 50 przepisów na przekąski o wysokiej zawartości białka, błonnika oraz węglowodanów złożonych. Są szybkie w przygotowaniu, bardzo sycące, dodają energii, wspomagają odporność oraz mają niski indeks glikemiczny. W przeciwieństwie do gotowych sklepowych produktów są tanie, smaczne, zdrowe i nie zawierają emulgatorów ani konserwantów. To idealne rozwiązanie dla ludzi prowadzących aktywny tryb życia, osób na diecie, ale także dla wszystkich, którzy szukają zdrowego jedzenia. Znakomite również dla dzieci. To doskonałe produkty na wynos, które możesz przygotować w większej ilości na zapas. Sprawdzają się na wycieczce, w pracy, w szkole czy na siłowni. [Znak, 2018]
Wybrane produkty używane w przepisach ; Przepisy: 1. Propozycje szybkich dań i gotowych przekąsek białkowych, 2. Przepisy podstawowe, 3. Na słodko, 4. Wytrawnie, 5. Z dodatkiem białka w proszku, 6. Koktajle.
Status dostępności:
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. WG-641.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: Bez cukru, bez glutenu, bez problemu.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronach 195-[197]. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej