366974
Książka
W koszyku
Nowe metody gotowania, dzięki którym będziesz sobie dogadzać! Gotowanie i pieczenie bez glutenu to nie czary. Wystarczą odpowiednie zamienniki, by móc zagnieść genialne ciasto na pizzę lub tartę. Autorka radzi, jak robić zakupy, co warto wiedzieć o produktach i w jaki sposób prowadzić kuchnie wolną od glutenu. Przepisy na przystawki i dania główne, a także na desery zawarte w książce przekonają największego łasucha. Lasagne, ryżowe placki, kurczak w panierce oraz chrupiące krakersy i muffinki z borówkami oraz białą czekoladą to najlepsza uczta. [Buchmann, 2016]
Status dostępności:
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. WG-641.5 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.4-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.6-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.13-64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.16-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Ma cuisine : sans gluten, 2015
Uwaga ogólna
Okł. wliczona w paginację.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej