369192
Książka
W koszyku
Najważniejsze zasady „Ekonomii gastronomii”: Planujcie posiłki z wyprzedzeniem; Kupujcie mądrze i oszczędnie; Nie marnujcie jedzenia; Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku; Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego; Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach; Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania; Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej. W „Ekonomii gastronomii” chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce - w samym sercu rodzinnego życia. [Wydawnictwo "Nasza Księgarnia", 2012]
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.5-64 (1 egz.)
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. F.18-64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Economy, gastronomy : eat better and spend less, 2009
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: "Economy, gastronomy : eat better and spend less" 2009.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej