369096
Książka
W koszyku
Kwiatowa uczta : jadalne kwiaty w 100 przepisach / Malgorzata Kalemba-Drożdż. - Wydanie I. - Warszawa : Agencja Wydawnicza "Egros", [20-?]. - 244 strony : fotografie kolorowe ; 25 cm.
Oto książka dla wielbicieli kuchni, osób otwartych na nowe smaki i chętnych do przeżycia niezwykłych wrażeń kulinarnych, niekoniecznie biegłych w sztuce gotowania. Jadalne kwiaty z feerią barw, bogactwem aromatów i subtelnością zapachów dostarczają niepowtarzalnych wrażeń estetycznych i smakowych. Jadalne kwiaty służą nie tylko jako dekoracja potraw, ale również jako przyprawa lub jeden z głównych składników dania. Zdobycie jadalnych kwiatów nie jest trudne, ponieważ wiele z nich można w prosty sposób hodować nie tylko we własnym ogródku, lecz nawet na balkonie lub parapecie. [Agencja Wydawnicza "Egros"]
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.7-641.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie [238].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej