374926
Book
In basket
Kuchnia roślinna / [redakcja Małgorzata Durnowska]. - Poznań : Olimp Media, copyright 2018. - 191, [1] strona : fotografie kolorowe ; 22 cm.
Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, korzenie, bulwy, kwiaty, nasiona... W naszej książce znajdziesz niebanalne przepisy na dania z popularnymi warzywami: marchewką, pomidorami, kapustą czy burakami, ale także z rzadszymi, a powracającymi dziś do łask - jarmużem czy pasternakiem. Prezentujemy również grzyby w różnych odsłonach. Odkryj z nimi bogactwo smaków kuchni roślinnej! [Olimp Media, 2018]
Availability:
There are copies available to loan: sygn. Wyp-64 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okadce: pyszne dania z liści, łodyg, strączków, korzeni, bulw a nawet kwiatów.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again