367103
Książka
W koszyku
I. PALEO W TEORII I PRAKTYCE: 1. Skąd się wzięło paleo i dlaczego paleo? ; 2. Czym jest paleo? ; 3. Podstawowe zasady paleo ; 4. Najbardziej odżywcze produkty w diecie paleo ; 5. Najczęstsze błędy podczas stosowania diety paleo ; 6. Mięso - wszystko, co warto o nim wiedzieć ; 7. Paleo a choroby cywilizacyjne - jak zadbać o układ trawienny i jak jeść, by się wchłaniało a nie wydalało ; 8. Jak przygotować produkty ; 9. Niezbędnik kuchenny ; 10. Przykładowe jadłospisy ; 11. Lista zakupów. II. PRZEPISY.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-613 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 124-133.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej