369192
Książka
W koszyku
1. Karta win; 2. Lunch za dwadzieścia milionów złotych; 3. Przystawki; 4. Pierwsze danie: record; 5. Jeszcze jedna butelka wina przed drugim daniem; 6. Drugie danie główne; 7. Sjesta po obiedzie; 8. Trochę sportu po daniu głównym; 9. W oczekiwaniu na deser; 10. Deser; 11. Skrypt dla kelnerów, czyli typologia ważnych klientów odwiedzających restauracje; 12. Koniak na lepsze trawienie; 13. Niesmak; 14. Rachunek; 15. Niestrawność.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-323(438) (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej