375171
Book
In basket
1. Witaminy; 2. Tłuszcz mleczny: struktura, skład i właściwości prozdrowotne; 3. Alergeny w żywności; 4. Mutagenne, rakotwórcze i przeciwrakotwórcze składniki żywności; 5. Skażenia żywności; 6. Rola składników żywności w żywieniu człowieka; 7. Interakcje składników żywności; 8. Rola analityki chemicznej w zapewnianiu pożądanej jakości żywności.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. WG-663/664 (1 egz.)
Notes:
General note
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Całość pod red. Zdzisława E. Sikorskiego.
Reviews:
Other editions:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again