366920
Książka
W koszyku
(Instytut Żywności i Żywienia Zaleca)
1. Co rozumiemy przez zaparcia stolca?; 2. Przyczyny zaparć stolca; 3. Konsekwencje zdrowotne zaparć stolca; 4. Podstawowe zasady diagnostyki; 5. Zasady niefarmakologicznego leczenia zaparć stolca; 6. Leczenie żywieniowe; 7. Jadłospisy dla osób cierpiących na zaparcia; 8. Zwalczanie nadwagi i otyłości oraz kontrola masy ciała; 9. Farmakologiczne leczenie zaparć stolca.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-616 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 164.
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej