369569
Książka
W koszyku
1. Baza noclegowa w Polsce ; 2. Istota hotelarstwa. Ranga zawodu. Atmosfera pobytu w hotelu ; 3. Warunki i kierunki rozwoju hotelarstwa ; 4. Klasyfikacja i kategoryzacja obiektów hotelarskich w Polsce ; 5. Części składowe współczesnego hotelu ; 6. Poziom (jakość) usług. Renoma hotelu ; 7. Programy użytkowe i oferty usługowo-handlowe hoteli ; 8. Budowa, modernizacja, wyposażenie hoteli ; 9. Problematyka techniczna w hotelu ; 10. Problematyka przystosowania obiektów hotelarskich do obsługi osób niepełnosprawnych ; 11. Czynnik osobowy w hotelarstwie. Umiejętności i zaangażowanie pracowników podstawą dobrego hotelarstwa ; 12. Bezpieczeństwo gościa i jego mienia ; 13. Międzynarodowe organizacje gospodarcze hotelarstwa działające w Polsce (Międzynarodowe systemy hotelowe) ; 14. Niektóre szczególnie istotne problemy w bieżącym funkcjonowaniu hotelu
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-640.41/.42 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 172-[177]
Recenzje:
Inne wydania:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej