367131
Książka
W koszyku
1. Wprowadzenie 2. Programowanie 3. Projektowanie hoteli - ogólne zasady 4. Pion pobytowy - formowanie i wyposażanie 5. Pion gastronomiczno - żywieniowy 6. Pion wielofunkcyjny 7. Pion związany z racjonalnym zagospodarowaniem czasu wolnego 8. Przystosowanie hoteli dla potrzeb gości niepełnosprawnych 9. Infrastruktura techniczna 10. Zaplecze usługowe, administracyjne i socjalne 11. Podstawowe regulacje prawne dotyczące projektowania, budowy, wyposażania i użytkowania hoteli 12. Przykładowe rozwiązania projektowe obiektów hotelowych
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-640.41/.42 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Dodatk. dok. : "Rozporządzenie Ministra Gospodarki z dnia 8 sierpnia 2002 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie" (Dz. U. Nr 142 poz. 1190). - [16] s. ; 21 cm
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej