378479
No cover
Book
In basket
1. "Chifan le ma?" - "Jadłeś już?" ; 2. Jin i jang również w kuchni ; 3. Wszystkie przysmaki lądu i morza ; 4. Na Północy - wykwintna kuchnia dworu i solidny chłopski wikt ; 5. Słodko-kwaśna różnorodność południowego Wschodu ; 6. Przyprawy i ryż z południowego Zachodu ; 7. Różnorodność, świeżość i niepodrabiany smak Południa ; 8. "Cha" i "jiu" : chińskie napoje ; 9. Wystrzałami fajerwerków Chińczycy żegnają stary rok ; 10. Wok i inne naczynia; 11. Chao-Zheng-Zha : technika gotowania też jest sztuką ; 12. Tajemnicze dodatki ; 13. Przepisy : a) Przystawki i przekąski, b) Warzywa i sałatki, c) Dania z wieprzowiny, d) Dania z wołowiny, e) Dania z drobiu, f) Dania z jagnięcia, g) Ryby i owoce morza, h) Dania z tofu, i) Dania z ryżu i makaronu, j) Dania z mąki i jajek, k) Zupy, l) Desery i ciasta, ł) Napój
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again