369054
Brak okładki
Książka
W koszyku
Planowanie, urządzanie i wystrój kuchni / przekł. Rafał Borucki. - Bratislava : Slovart; Warszawa: Solis, cop. 2001. - 63 s. : fot. kolor., rys. ; 29 cm.
(Projektowanie Wnętrz)
1. Wprowadzenie 2. Klasyczne sposoby urządzania kuchni 3. Punkty kontrolne 4. Urządzanie funkcjonalnej kuchni 5. Urządzanie kuchni w kształcie litery L 6. Urządzanie kuchni w kształcie litery U 7. Urządzanie kuchni w układzie pojedynczym 8. Kuchnia z wyspą 9. Urządzanie małej kuchni 10. Oświetlenie kuchenne 11. Blat i powierzchnia ścienna za blatem 12. Podstawowe elementy zabudowy kuchni 13. Dodatkowe elementy zabudowy kuchni 14. Dodatkowe elementy umeblowania 15. Kuchenki, piekarniki, grille 16. Płyty palnikowe, kuchenki mikrofalowe i małe piekarniki 17. Zlewozmywaki 18. Wybór kranów
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-643/645 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okł. podtyt.: praktyczne rady jak zaprojektować, rozplanować i zaaranżować Twoją kuchnię
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej