369744
Książka
W koszyku
Szkoła współczesnego savoir vivre'u / Inge Wolff ; z j. niem. przeł. Stefan Kruś. - Warszawa : Delta W-Z, [2002]. - 336 s. : il. kolor., fot. kolor. ; 22 cm.
1. Zachowanie dystansu 2. Nikt nie jest doskonały : błąd, no to co ? 3. Przedstawianie:stały kłopot (prawidłowe powitanie) 4. Składanie wizyt ; Wizytówka 5. Wielka sztuka zwracania się do innych 6. Nowoczesne środki komunikowania się (telefon, telefon komórkowy, epidemia wysyłania faksów) 7. Palacz : wróg czy przyjaciel ? 8. Guma do żucia : twardszy orzech niż się myśli 9. Rola gospodarza (zaproszenie do restauracji, przyjmowanie gości u siebie) 10.Menu (kolejność dań, karty dań) 11.Rozmieszczenie gości przy stole 12.Dookoła stołu (bielizna stołowa i dekorowanie) 13.Gość doskonały ; 14. Restauracja 15.Zachowanie się przy stole (palce, noże i widelce) 16.Uroczystości rodzinne(chrzest,I Komunia,wesele,itp) 17.Taniec ; 18. Samochód ; 19. Autobus, tramwaj, metro 20. Żałoba 21. Klimat w zakładzie pracy ; 22. Urlop
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. WG-395 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne: sygn. A-Inf.-39
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. F.16-39 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej